Задачи

     
 

Работна средба со градоначалникот на Дојран госп. Ристо Гушев.


Примерок од дното на Дојранското
езеро.

 

 


Туристичка активност на брегот на Дојранското езеро од страната на ПЈРМ.

 

Po~etna strana  |  Proekti za za{tita  Mapa na sajtot  |  Kontakt  |  VEB redaktor  |  EKBY, 2006  |