Εξέλιξη

 

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007 οργανώνεται η ημερίδα και το ειδικό σεμινάριο κατάρτισης που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Ανάπτυξη υποδομών ανάδειξης και ερμηνείας περιβάλλοντος στη λίμνη Δοϊράνη και αύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας της τοπικής κοινωνίας. Δελτίο Τύπου

Η ημερίδα με τίτλο Ανάδειξη και προβολή της λίμνης Δοϊράνης, διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Δοϊράνης-Ελλάς και τον Δήμο Dojran-ΠΓΔΜ. Πραγματεύεται θέματα σχετικά με την ανάδειξη και αειφόρο ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής και αναδεικνύει τα αποτελέσματα του έργου. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λίμνης Δοϊράνης.
 

Πρόσκληση Ημερίδας

Πρόγραμμα Ημερίδας
Αφισέτα Ημερίδας
 

Το σεμινάριο με τίτλο Ενίσχυση της ικανότητας στελεχών για την οργάνωση και λειτουργία υποδομών ενημέρωσης, αφορά στην κατάρτιση στελεχών που ασχολούνται με θέματα ανάδειξης και ερμηνείας περιβάλλοντος στη διασυνοριακή περιοχή, προκειμένου για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των υποδομών ενημέρωσης, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Δοϊράνης, αλλά και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, ώρα 12:00-15.00, στο Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης  και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, ώρα 9.30-17.30, στο Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Κερκίνης.
 

Πρόσκληση Σεμιναρίου
Πρόγραμμα Σεμιναρίου
Αφισέτα Σεμιναρίου

Τόσο στην ημερίδα όσο και στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, περιβαλλοντικών οργανώσεων, στελέχη τα οποία εργάζονται σε ενημερωτικές υποδομές της διασυνοριακής περιοχής, αλλά και εκπρόσωποι οργανισμών που, είτε εδρεύουν στη διασυνοριακή περιοχή, είτε αναπτύσσουν σχετικό έργο σε αυτή.

 

 

 

Αρχική σελίδα  |  Έργα Προστασίας και Ανάδειξης  |  Χάρτης πλοήγησης  |  Επικοινωνία  |  Webmaster  |  ΕΚΒΥ, 2006  |